Contributie verhoging 2016/2017

27 juli 2016

Beste leden,

Het voetballen bij een vereniging betekent ook de betaling van een jaarlijkse contributie, tenzij u in het bezit bent van een U-pas want dan kunt u gratis voetballen tot en met 16 jaar. Deze contributie wordt besteed aan de kosten van de accommodatie en de velden. Jaarlijks worden ook de inkomsten en de uitgaven van de vereniging geëvalueerd. Ons bestuur heeft besloten om de jaarlijkse contributie met een klein bedrag (€ 20 voor de senioren en € 10 voor de jeugd) te verhogen, deze verhoging zorgt ervoor dat we de kosten die blijven stijgen ook kunnen blijven betalen. De nieuwe contributie bedragen zijn als volgt vastgesteld:

• Senioren: € 220
  • Junioren A: € 190
  • Junioren B: € 190
  • Junioren C: € 170
  • Junioren D: € 170
  • Junioren E: € 150
  • Junioren F: € 150
  • Meiden: € 120
  • G-voetbal: € 50

Indien u meer dan 1 kind heeft ingeschreven krijgt u voor ieder kind een korting van € 20. Voorbeeld: u heeft 3 kinderen die bij onze vereniging voetballen, dan krijgt u in totaal € 60 korting op de contributie. Een voetbalvereniging heeft als doel om iedereen een veilige sportomgeving te bieden zonder winstoogmerk, u zult begrijpen dat de contributie inkomsten nodig zijn om de kosten te kunnen betalen en iedereen de juiste sportomgeving te kunnen blijven bieden.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de heer H. Ozkilit (secretaris@svnieuwutrecht.nl), de heer F. Soner (fatihsoner@svnieuwutrecht.nl) of de heer M. Bilecen (mbilecen71@gmail.com)

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

SV Nieuw Utrecht