Belangrijk bericht betreffende overschrijvingen

25 mei 2018

Betreft: regels overschrijven

Beste voetbal vrienden,

Het seizoen 2017-2018 loopt langzamerhand op zijn einde. Hierdoor breekt er voor ons een drukke tijd aan met het overschrijven van spelers.  In deze periode is er gewoonweg geen tijd voor discussiëren. Vandaar dat wij, het bestuur van SV Nieuw Utrecht, jullie via deze brief aangeeft wat het criterium is voor vrijgave voor overschrijving naar een andere vereniging.   Ik wil jullie erop wijzen dat wij maar op bepaalde dagen aanwezig zijn om de eventuele overschrijving(en) te begeleiden. De data ’s waar wij aanwezig zijn:

Zondag 3 juni                    12:00 – 16:00 uur

Zaterdag 9 juni                 12:00 – 16:00 uur

Zondag 10 juni                 12:00 – 16:00 uur

Dinsdag 12 juni                19:00 – 21:30 uur

Er zijn buiten de bovenstaande datums geen mogelijkheid meer tot overschrijven/inleveren kleding/betalen van de financiële verplichting.

1 Voor iedereen die kleren in bruikleen hebben gekregen geld dat zij die compleet ingeleverd moeten gaan worden. Voor diegene die, die bij het uitreiken van de kleding, gebreken zijn geconstateerd zijn genoteerd bij het uitreiken van deze spullen. Deze is leidend in de inleverprocedure. Mocht er iets ontbreken hierin, zijn jullie de nieuwwaarde die er voor staat, verschuldigd aan de club en zal deze door berekend worden aan jullie.

2 Voldaan zijn aan de, door de vereniging gestelde contributieplicht (mits deze vrijgesteld is door de vereniging).

3 De opgelopen boetes van gele/rode kaarten, die door de KNVB, lopende dit seizoen, aan de club zijn door berekend, dienen in zijn geheel voldaan voor dat de vereniging toestemming geeft tot overschrijving.

Het bestuur van SV Nieuw Utrecht