Jeugd beleidsplan

Sport vereniging SV Nieuw Utrecht is in 1995 ontstaan uit de voormalige vereniging ISU en UTS. Na vele jaren verouderde clubhuis en velden van slechte conditie is de club in 2012 verhuisd naar het nieuwe sportcomplex. Het nieuwe sportcomplex is gevestigd op sportpark Rijnvliet 3 te Utrecht. SV Nieuw Utrecht streeft sinds de oprichting naar een multi cultureel karakter. Jarenlang voert SV Nieuw Utrecht actief beleid om de leden van verschillende achtergronden thuis te laten voelen binnen de club. SV Nieuw Utrecht is een dynamische vereniging van doeners die naar continue verbetering streeft.

Ons beleidsplan geeft inzicht in onze missie, visie en beleid waarmee wij de komende jaren onze dagelijkse gang van zaken zullen aansturen. Klik hier om het document te openen.

beleidsplan