Bestellen wedstrijdkleding

24 augustus 2017

De standaard wedstrijdkleding van SV Nieuw Utrecht is zoals hieronder wordt aangegeven, deze kleding zal elke speler bij Henk Temming te Utrecht moeten bestellen. Daarnaast is het mogelijk om op Maandag 28 augustus tussen 17:30 en 19:30 de shirts in de kantine van SVNU te passen en te bestellen. De betaling kan tijdens het ophalen worden voldaan.

Voor de shirts, broek en sokken is er 1 standaard met een hoofdsponsor, zo draagt de gehele jeugdafdeling dezelfde tenues.

Indien een sponsor een individuele team wil sponsoren dan kan dit voor ander materiaal zoals een trainingspak of tassen. In dat geval graag eerst contact opnemen met de trainer/leider van je team, de trainer/leider kan de verdere afhandeling met de sponsorcommissie bespreken.

Wedstrijdkleding van SV Nieuw Utrecht is van het merk Robey Sportswear en te bestellen bij Henk Temming in Utrecht –┬áSt Jacobsstraat 321, 3511 BP Utrecht.

(Shirt – rood/wit gestreept en type Sartorial LS, Broek – wit en type competitor of backpass, Sokken – rood/wit gestreept type sartorial)

Let Op! De eerste officiele wedstrijden zijn al op 2 september, het is van groot belang dat alle leden zsm de juiste wedstrijdkleding bestellen. Shirt, broek en sokken zijn verplicht voor elke voetballer. Trainingspak en tassen zijn optioneel.