Bezoek van wethouder Maarten van Ooijen

30 juni 2019

Zaterdag 22 juni 2019 was de eerste dag van ons jaarlijkse jeugdtoernooi, het was opnieuw één groot feest met verspreid over 2 dagen ruim 1200 voetballers die ons sportpark hebben bezocht. Ook de wethouder van sport, de heer Maarten van Ooijen, was die dag aanwezig en heeft onze vereniging bezocht. Met veel inzet van onze vrijwilligers proberen we van SV Nieuw Utrecht een nog mooiere vereniging te maken. Tijdens een uitgebreid gesprek met de wethouder, beleidsmedewerkers van de Gemeente Utrecht, onze voorzitter, algemeen secretaris, jeugdcoördinator en technisch coördinator zijn de ontwikkelingen, plannen en wederzijdse verwachtingen besproken. Het gesprek is door beide partijen als positief ervaren.

De wethouder heeft op deze dag de aftrap van één van de wedstrijden uitgevoerd.