Buurtsportcoach actief bij SVNU

22 juli 2020

Het doet ons genoegen om te melden dat er een buurtsportcoach aan onze club is toegewezen, dit betekent dat wij vanaf nu actief ondersteuning krijgen in het verder uitwerken en implementeren van ons beleid, het bieden van meer en beter passend aanbod en de groei die we voor ogen hebben. Na gesprekken met SportUtrecht is Randy van Schravendijk aan onze club toegewezen en hij zal vanaf het start van het seizoen ons wekelijks actief ondersteunen. Hieronder een tekst waarin hij zich voorstelt en meer info over zijn werkzaamheden:

Beste leden van SV Nieuw Utrecht,

Mijn naam is Randy van Schravendijk en vanaf 1 augustus 2020 ben ik als Buurtsportcoach actief bij SVNU.

Ik ben 51 jaar oud en woon in Maarssen. Ik ben getrouwd en heb 3 zoons.

Als Buurtsportcoach ga ik de vereniging zoveel mogelijk ondersteunen bij allerlei zaken die spelen bij de club. Hierbij kun je denken aan het helpen van trainers met het bedenken van oefeningen of het geven van tips bij het coachen van een wedstrijd. Daarnaast zal ik ook het bestuur helpen met het bijvoorbeeld het werven van vrijwilligers of het aantrekken van nieuwe leden.

Behalve bij de club ben ik actief in de wijk Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Door middel van sportactiviteiten op de scholen, veldjes en pleinen in de wijk probeer ik zoveel kinderen aan het sporten te krijgen. Zo hopen we ook dat er meer kinderen komen voetballen bij SVNU.

Na de zomervakantie zal ik als eerste kennis gaan maken met de vereniging. Ik wil graag weten wat de leden belangrijk vinden en hoe kan ik de club zo goed mogelijk kan helpen om er een nog mooiere en gezelligere vereniging van te maken.

Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij SVNU en er iets moois van te maken. Ik hoop jullie allen in het nieuwe seizoen te zien en te spreken bij de vereniging. Mochten er vragen zijn dan kun je me bereiken op mijn mailadres: randy.vanschravendijk@sportutrecht.nl

Met sportieve groet,

Randy van Schravendijk