Club van 100

Voor veel mensen die SV Nieuw Utrecht een warm hart toedragen is het sponsoren van bijv. een elftal of een reclamebord een te kostbare zaak. Om deze mensen toch de mogelijkheid te geven om een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is de Club van 100 in het leven geroepen. U betaalt jaarlijks een bijdrage aan de Club van 100 die er vervolgens voor zorgt dat uw geld goed besteed wordt.
Wij besteden de door u gedoneerde gelden aan alle geledingen binnen onze vereniging o.a. 1e selectie, jeugd, paviljoen, voetbalmaterialen etc. etc.
Elk jaar ontvangt u van ons een overzicht hoe uw geld werd besteed en wat de toekomst ons zal brengen. Voor €100,00 wordt je lid van de Club van 100 van SV Nieuw Utrecht.

Uw naam vermelden wij op onze Club van 100 bord in de clubkantine.

logo-samensterkclubvan100