Complimenten aan onze jeugdafdeling

13 januari 2018

Beste leden, ouders, voetbal vrienden,

Het eerste gedeelte van seizoen 2017/2018 hebben wij met vele positieve resultaten afgerond, onze senioren selectie presteert beter dan vorig seizoen en in onze jeugdafdeling zijn vele belangrijke resultaten behaald. In dit bericht wil ik even stilstaan bij alle resultaten die onze jeugdteams hebben behaald.

Vanaf seizoen 2015/2016 zijn wij gestart met grote wijzigingen in onze jeugdafdeling, het doel was om een stevige basis neer te zetten waar wij in de jaren erna de verwachte groei konden maken. Dit is goed gelukt, elke dag zijn er meerdere trainers, leiders en vrijwilligers die zich keihard inzetten om onze jeugdleden een veilige omgeving te bieden waarin zij kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen. De resultaten liegen er niet om: het eerste gedeelte van seizoen 2017/2018 hebben 6 teams bovenaan de ranglijst afgesloten, nog belangrijker is het feit dat een grote meerderheid van onze jeugdleden ontzettend tevreden zijn en zich thuis voelen op de vereniging.

Hierbij wil ik al onze trainers, leiders en vrijwilligers bedanken voor hun inzetten en feliciteren met dit buitengewoon mooie resultaat. Dankzij jullie inzet is onze vereniging gegroeid en krijgen onze jeugdspelers de juiste voetbalopleiding. Jullie inzet is onbetaalbaar!

Maandag a.s. starten de trainingen van het tweede gedeelte van dit seizoen, ik wens iedereen heel veel succes en een sportief seizoenshelft.

Efrail Atak

Voorzitter SV Nieuw Utrecht