3 maart 2020

Beste leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en alle betrokkenen,

Wij volgen uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de KNVB. Op dit moment melden beiden dat er nog geen extra maatregelen genomen hoeven te worden. Mocht dat veranderen, dan laten wij jullie dat uiteraard weten.

Voor nu kunnen we wel preventieve maatregelen nemen:
– Was je handen regelmatig. In de toiletten staat altijd voldoende zeep.
– Hoest en nies in de binnenkant van je arm (elleboog) of gebruik een papieren zakdoek. Gooi deze direct na gebruik in de prullenbak.
– Bij ernstige verkoudheid en/of koorts thuis blijven en meld dat direct bij je trainer of teammanager. Neem het zekere voor het onzekere.
– Schud geen handen maar groet elkaar vriendelijk, leg dit voorafgaand aan de wedstrijd ook uit aan de tegenstander.

Alle informatie rondom het virus en de maatregelen is ook te vinden op de website van het RIVM, https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Wij zullen altijd keuzes van ouders respecteren die kinderen niet willen laten voetballen of trainen, bespreek dit met je trainer/teammanager.

Laten we er samen voor zorgen dat we gezond blijven!

het bestuur van SV Nieuw Utrecht