Dankwoord aan al onze vrijwilligers

9 mei 2017

Het seizoen is nog niet afgelopen maar hierbij alvast een dankwoord van onze voorzitter aan al onze vrijwilligers!

Beste vrijwilliger,

We naderen weer het einde van een druk maar succesvol seizoen, ook dit seizoen hebben we mede dankzij jouw inzet heel veel succesvolle activiteiten georganiseerd. Laten we samen even terugkijken naar alles wat we samen hebben bereikt:

• Ook dit seizoen hebben we voor kinderen met een beperking G-voetbal aangeboden
  • We hebben dit seizoen een flinke groei gemaakt in het aantal jeugdteams en jeugdspelers
  • We zijn gestart met de categorie mini pupillen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar
  • En ons eerste 35+ team heeft deelgenomen aan de competitie
  • Voor de tweede keer een succesvol zaalvoetbaltoernooi georganiseerd
  • Een geweldig PS4 FIFA toernooi in 2 categorieën
  • Voor de tweede keer een jeugdtoernooi voor F t/m B teams met 450 deelnemers
  • Een zeer succesvol Bedrijventoernooi
  • De 5e editie van de Attractiedagen met opnieuw duizenden bezoekers
  • Opnieuw een gezamenlijke ontbijt voor de jeugdafdeling
  • Een super gezellig Eindejaarsfeest
  • Een zeer geslaagde Ladies night
  • Vele gezellige wedstrijden en activiteiten voor onze senioren afdeling
  • En nog heel veel meer….

Een vereniging kan alleen blijven bestaan met de inzet van vrijwilligers zoals JIJ! Zonder jou zou het niet mogelijk zijn geweest om zoveel verschillende activiteiten te organiseren. Als SV Nieuw Utrecht hebben wij het geluk dat we over een hele actieve groep vrijwilligers beschikken, daar zijn we erg blij mee.

De inzet die jij hebt laten zien is onbetaalbaar, maar om onze waardering te tonen en je te bedanken voor je inzet plaatsen we dit dankwoord op onze website. We zijn als bestuur trots op het feit dat JIJ een onderdeel bent van de SVNU Familie. Bedankt voor je inzet, bedankt voor je aanwezigheid, bedankt voor alle gezelligheid, bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan.

Met sportieve groet,

Efrail Atak