De Grote Clubactie: hoe ver zijn we?

30 oktober 2016

Zoals iedereen weet zijn we nu een aantal weken bezig met het verkopen van lootjes voor de Grote Clubactie. Met de opbrengst hiervan hebben we afgesproken om materialen te repareren en om nieuw materiaal aan te schaffen zodat de jeugd nog beter kan trainen! Het doel was om 420 lootjes te verkopen, we zijn op de goede weg. We hebben nu zo’n 250 lootjes verkocht dus we zijn op de helft!! Dit is een mooi resultaat maar we zijn er nog niet. We hebben nog maar een paar weken om er de rest te verkopen. Dus wij willen iedereen vragen om nog even goed door te gaan met de verkoop zodat we straks ons doel bereiken!
We hadden ook aangegeven dat de 3 beste verkopers een verrassing zouden krijgen. De stand nu is als volgt:

1. Kaan F2           68 loten verkocht
2. Ensar A. D1     46 loten verkocht
3. Mirac F1          32 loten verkocht

Dit is gebaseerd op de informatie zoals wij het nu hebben. Uiteraard zullen er nog veel lootjes verkocht zijn maar nog niet ingeleverd bij Caroline (Ayse). Willen jullie aanstaande woensdag jullie verkoopboekjes en het geld meenemen? (Graag voor de training inleveren) Dan kunnen wij jullie de lootjes geven en weten we ook of het nodig is om meer lootjes te bestellen.

Alvast bedankt namens de activiteitencommisie,

Ishak & Caroline