Gezellige lunch jeugdafdeling

21 oktober 2016

Gezellige lunch met de jeugd en aftrap Grote Clubactie.

Zaterdag 15 oktober was de jaarlijkse lunch met alle jeugdleden en hun ouders. De reden van deze lunch is om elkaar beter te leren kennen en een fijne sfeer te creëren voor de kinderen. Het was een gezellige en geslaagde middag. Dankzij een aantal sponsoren konden we er een heerlijk buffet van maken met veel diversiteit aan eten. Ook dit jaar werd de lunch georganiseerd door een aantal vrijwilligers. Naast het harde werk van onze vrijwilligers is deze lunch mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van verschillende sponsoren: Meltem Plaza, Jumbo Overvecht, Albert Heijn, Bakkerij Mevlana, Tulek market, Supermarkt Mert, Anadolu market, MF schoonmaakbedrijf, Silifke.

Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen om de lunch mogelijk te maken!