Grote clubactie

SV Nieuw Utrecht doet mee aan de grote clubactie, een leuke actie waarbij deelnemers grote prijzen kunnen vinden en verenigingen financieel steunen.

Het doel van de clubactie is geld inzamelen waar we o.a. nieuwe materialen voor gaan kopen, denk bijv. aan ballen, doelen, opknappen van de dug-outs, maar ook besteden aan het opleiden van de trainers en diverse activiteiten.

Hoe werkt het:

•       Alle kinderen hebben een verkoopboekje ontvangen (heb je deze niet kom deze dan woensdag bij mij ophalen (vanaf 17.00 uur bij de club)

•       Met dit boekje ga je langs bij familie, vrienden en buren en zij vullen hun naam, adres, aantal loten en handtekening in. Het rechterdeel scheur je af en geef je aan de koper als bedankje.

•       De loten worden verkocht voor €3,- per stuk.

•       In principe betalen de mensen pas als jij de loten overhandigd. Mochten mensen de voorkeur geven om direct te betalen dan is dit prima. Noteer dan wel even in het boekje wie er vooraf betaald heeft.

•       Als je denkt dat je klaar bent met de verkoop lever je bij de kantine van de club op zaterdag de boekjes en het geld in bij Caroline Alay en ontvang je het aantal loten wat je hebt verkocht.

•       Deze deel je dan vervolgens uit aan de mensen die de lootjes hebben gekocht en ontvang je het geld.

•       Dit geld lever je dan zsm in bij Caroline Alay.

•       De 3 leden die de meeste lootjes heeft gekocht krijgt een leuke verrassing van de club! Dus doe je best!!

LET OP: het boekje moet ten alle tijden worden ingevuld voor registratie.

Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van de voortgang en de opbrengsten.

Een andere manier is loten verkopen via internet d.m.v. deze link:

•       WWW.CLUBACTIE.NL/ACTIE/SVNIEUWUTRECHT

DEEL DEZE LINK VIA FACEBOOK OM EXTRA PROMOTIE TE MAKEN!!

Je kunt de loten tot 26 november ontvangen en uiterlijk 3 december moeten alle boekjes en het geld worden ingeleverd.

Heb je nog vragen, bel/app dan gerust Caroline (Ayse) Alay op 06-44250144

logo-samensterkgrote-clubactie