Kortingsactie trainingspakken Henk Temming

14 september 2017

Speciaal voor onze leden hebben wij samen met Sporthuis Henk Temming een leuke kortingsactie gestart, op onderstaande trainingspakken ontvangen onze leden 30% korting! Voor teams die voor alle spelers dezelfde outfit willen of die een sponsor hiervoor hebben: de premier trainingspak met rode jack is onze standaard outfit. Voor leden die een extra trainingspak willen aanschaffen is het mogelijk om ook de zwart rode performance sweater pak te bestellen.

Bestellingen graag met maat aan je trainer/leider doorgeven, zij bespreken de details met de sponsor commissie. Actie is geldig t/m 18-09-2017

Let op! Eventuele extra bedrukkingen zoals sponsor logo of nummers zijn niet inbegrepen, hier worden extra kosten voor gerekend, neem voor een prijsopgave contact op met de sponsorcommissie.