Met korting naar FC Utrecht – Excelsior

9 november 2017

Beste leden van S.V. Nieuw Utrecht,

Het leukste teamuitje van seizoen 2017/2018 komt eraan!

Op 19 november speelt FC Utrecht thuis tegen Excelsior en bij deze mooie Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van S.V. Nieuw Utrecht tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Dat is één van de voordelen die je hebt als lid van RAC-club S.V. Nieuw Utrecht!
Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; noem maar op!) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – Excelsior voor €7,50 een kaartje kopen.
Voor volwassenen geldt het bijzondere tarief van €12,50. En S.V. Nieuw Utrecht. profiteert mee, want per verkocht kaartje wordt door FC Utrecht 1 euro gestort in de clubkas!

Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via www.fcutrecht.nl/nieuwutrecht .
Nog even in het kort:

19 november, 14.30 uur, FC Utrecht – Excelsior.
Kaarten te koop voor leden van S.V. Nieuw Utrecht voor €7,50 (tot 16 jaar) en €12,50 (volwassenen). En: €1 per gekochte kaart gaat de clubkas in. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten!
Tot ziens in Stadion Galgenwaard op zondag 19 november!