Nieuwe tenues SV Nieuw Utrecht

7 juni 2019

Beste leden,

Vanaf seizoen 2019/2020 vieren wij ons 25 jarige bestaan en zal onze club een nieuwe tenue in gebruik nemen. Dat heeft diverse redenen:

• In de afgelopen jaren is onze standaard tenue set regelmatig gewijzigd, onze club had in al die jaren wel vaste kleuren en een eigen identiteit maar geen vaste tenue, dit zorgde voor veel verwarring en een hoop irritatie door regelmatig veranderende tenues
  • De leveranciers wijzigen hun standaard aanbod regelmatig waardoor tenues die we in gebruik nemen niet voor lange periode leverbaar zijn

Om een oplossing te bieden voor bovengenoemde uitdagingen hebben wij een eigen tenue set laten ontwikkelen, hiermee is het doel om voor lange periode dezelfde set te kunnen gebruiken.

De prijzen zijn als volgt:

• Shirt: € 31,95 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)
  • Broek: € 11,15 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)
  • Sokken: € 10,35 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)

Belangrijk om te weten: we hebben ervoor gekozen om de broek hetzelfde te houden als de broek die we in de afgelopen 2 seizoenen hebben gebruikt, ook de sokken hebben een kleine afwijking t.o.v. de sokken die we in de afgelopen 2 seizoenen hebben gebruikt. Hierdoor kunnen leden die nog een broek en sok hebben liggen deze blijven gebruiken en is alleen het aanschaffen van de nieuwe shirt verplicht. Voor nieuwe leden / leden die een volledige set nodig hebben geldt wel dat de de hieronder aangegeven set aanschaffen.

Voor jeugdleden is bedrukking van rugnummers, initialen of andere zaken niet toegestaan.

Voor de verkoop van onze shirts hebben wij een samenwerking met Lookprof.nl – meer info over hoe en wanneer te bestellen volgt zsm.