Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

Nieuws

MSV Rijnvliet – Buurtsportclub Rijnvliet

23 september 2021
Beste leden en niet leden, ook dit jaar zijn er verschillende mogelijkheden om je kinderen mee te laten trainen, kennis te laten maken met verschillende sporten.
Wilt je kind een korte periode verschillende sporten oefenen dan kunnen ze terecht bij de buurtsportclub. Willen ze dit een langere periode dan kunnen ze bij de multiport beweegprogramma terecht.
Hieronder kan je via de flyers je kind aanmelden.
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'MSV RIJNVLIET BEWEEGPROGRAMMA GERICHT OP DE BREED MOTORISCHE ONTWIKKELING VAN HET KIND. IN SAMENWERKING MET DE SPORTVERENIGINGEN VAN SPORTPARK RIJNVLIET. PVDV, HC RIJNVLIET, SV NIEUW UTRECHT, URC INSCHRIJVEN? SCAN QR- CODE OF:TINYURL.COM/MSV TINYURL RIJNVLIET ക'
Kan een afbeelding zijn van bal
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'SPORTPARK RIJNVLIET UTRECHT sv NIEUW UTRECHT URC RUGBY HC RIJNVLIET PVDV TENNIS BUURTSPORTCLUB RIJNVLIET VOETBAL-RUGBY-HOCKEY-TENNIS 5 OKTOBER 2021 T/M 11 JANUARI 2022 IEDERE DINSDAG. 17:00-18:00 UUR Voor kinderen van 6-14 jaar oud. Kosten €15,00 voor 12 lessen. (Upas mogelijk). Scan de QR-code om je op te geven. Meer informatie: tom.linssenesportutrecht.nl 0648221205 randy.vanshravendijkesportutrecht.nl 0642064730'
Wij wensen iedereen veel plezier.

Voorlopige teamindelingen seizoen 2021-2022

21 juni 2021

Bijgevoegd bestand is een overzicht van de voorlopige teamindelingen voor seizoen 2021-2022. De indelingen worden aan het begin van het seizoen opnieuw bekeken en obv aan-/afmeldingen definitief gemaakt.

Naam van de trainers is naast teamnaam vermeld, sommige teams zoeken nog naar een (extra) trainer, bij interesse graag melden bij jeugdcommissie(jeugdbestuur@svnieuwutrecht.nl of info@svnieuwutrecht.nl).

Klik hier om de indelingen te openen

Zaterdag 12 juni, Nationale Voetbaldag.

6 juni 2021
Beste leden en niet leden,
Op Zaterdag 12 juni doet SV Nieuw Utrecht mee aan de Nationale Voetbaldag. Tussen 12.30 en 15.30 zijn alle kinderen welkom voor gratis deelname aan diverse voetbalactiviteiten.
We hebben o.a. een pannaveld, latje trap en nog veel meer leuke voetbalgerichte activiteiten.
Ook ouders zijn die dag welkom. De koffie en thee staan al klaar. We gaan er met zijn alleen een leuke dag van maken.
We verwachten een grote opkomst. Laten we er met zijn allen een gezellige dag van maken. Tot zaterdag 12 juni…
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'VOETBALDAG NIEUW UTRECHT 12 JUNI D N NAFLO IAFT NALEV MOET 1995 SV NIEUW SVNIEUWUTRECHT UTRECHT Vrije inloop voor een bomvolle middag met leuke activiteiten! SPORT UTRECHT Oranje Fonds Gratis sportinstuif Bij SV Nieuw Utrecht alle kinderen zijn welkom! Van 12:30 tot 15:30 Sportaccommodatie Rijnvliet 3'

KNVB Regiocup

2 juni 2021

Beste leden,

We gaan weer voetballen!! De laatste paar weken van het jaar gaan we voetballen voor de regiocup. Dit is een korte eindejaars competitie tegen andere verenigingen in de regio.

Echter zijn we nog niet volledig vrij in het doen en laten van wat we willen. Corona is nog steeds onder ons, en we moeten ons dus houden aan regels. Hieronder kan je lezen wat de regels zijn. Laten we ons daar netjes aan houden. Aub geen discussies met vrijwilligers die keihard voor de vereniging bezig zijn om alles in goede banen te leiden. Alvast bedankt voor jullie begrip, en tot zaterdag.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

 

 

GET SOCCER FIT voetbaldagen bij SVNU!

20 april 2021

Get Soccer Fit organiseert VOETBALDAGEN bij SV Nieuw Utrecht speciaal voor die voetballers/voetbalsters die nog beter willen worden. De voetbaldagen zijn voor iedereen van 5 tot 14 jaar die lekker willen doortrainen. De trainingsdagen zijn op 1&2 mei en op 8&9 mei. Voor meer informatie en aanmeldingen zie de flyer hieronder, en/of de filmpje op onze facebook site.

https://fb.watch/4_dlLg7TX0/

 

Alle nieuws