Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

Nieuws

Nieuwe Jeugdcoordinator en Coordinator Sponsor commissie

16 februari 2018

Zoals in eerdere communicatie is aangegeven, is Mustafa Alay gestopt als Jeugdvoorzitter en gaat hij verder in zijn rol als Technisch Coordinator voor onze jeugdafdeling.

Hierdoor is de behoefte ontstaan om een aantal wijzigingen in de structuur en rollen te doorvoeren. De rol van jeugdvoorzitter komt te vervallen en gaan we verder met een rol als jeugdcoordinator. De technisch coordinator is verantwoordelijk voor alle voetbalinhoudelijke zaken en de jeugdcoordinator vormt de schakel tussen het algemeen bestuur en de jeugdafdeling.

Ishak Atak is naar voren geschoven als Jeugdcoordinator, hij zal deze functie in ieder geval tot eind van dit seizoen uitvoeren.

Murat Karadavut is de nieuwe coordinator van onze sponsorcommissie. Hij zal in deze rol nauw samenwerken met zijn voorganger(Ishak Atak) maar is vanaf nu de eindverantwoordelijke op dit gebied.

De eerste focus voor de korte termijn is om deze taakverdeling tot eind van dit seizoen uit te voeren. In de komende periode zullen alle betrokkenen de plannen voor komend seizoen uitwerken en hier nader over communiceren.

Iedereen heel veel succes in zijn nieuwe rol!

Het bestuur van SV Nieuw Utrecht

 

PS4 FIFA 18 Toernooi

12 februari 2018

Op zaterdag 24 maart, de tweede editie van het SVNU PS4 FIFA toernooi!

Inschrijfprocedure:

Stuur een mail naar: activiteitencommissie@svnieuwutrecht.nl of bel naar 06 14 79 47 14 / 06 40 47 53 23

Maak het inschrijfgeld over naar: NL64 RABO 0350 0999 36 t.n.v. SV Nieuw Utrecht te Utrecht.

Of lever het geld contant in bij de vereniging(op afspraak)

Complimenten aan onze jeugdafdeling

13 januari 2018

Beste leden, ouders, voetbal vrienden,

Het eerste gedeelte van seizoen 2017/2018 hebben wij met vele positieve resultaten afgerond, onze senioren selectie presteert beter dan vorig seizoen en in onze jeugdafdeling zijn vele belangrijke resultaten behaald. In dit bericht wil ik even stilstaan bij alle resultaten die onze jeugdteams hebben behaald.

Vanaf seizoen 2015/2016 zijn wij gestart met grote wijzigingen in onze jeugdafdeling, het doel was om een stevige basis neer te zetten waar wij in de jaren erna de verwachte groei konden maken. Dit is goed gelukt, elke dag zijn er meerdere trainers, leiders en vrijwilligers die zich keihard inzetten om onze jeugdleden een veilige omgeving te bieden waarin zij kunnen sporten en zich verder kunnen ontwikkelen. De resultaten liegen er niet om: het eerste gedeelte van seizoen 2017/2018 hebben 6 teams bovenaan de ranglijst afgesloten, nog belangrijker is het feit dat een grote meerderheid van onze jeugdleden ontzettend tevreden zijn en zich thuis voelen op de vereniging.

Hierbij wil ik al onze trainers, leiders en vrijwilligers bedanken voor hun inzetten en feliciteren met dit buitengewoon mooie resultaat. Dankzij jullie inzet is onze vereniging gegroeid en krijgen onze jeugdspelers de juiste voetbalopleiding. Jullie inzet is onbetaalbaar!

Maandag a.s. starten de trainingen van het tweede gedeelte van dit seizoen, ik wens iedereen heel veel succes en een sportief seizoenshelft.

Efrail Atak

Voorzitter SV Nieuw Utrecht

Wijziging in het bestuur

13 januari 2018

Beste leden,

Afgelopen week heeft Mustafa Alay ons laten weten dat hij zijn functie als jeugdvoorzitter wil neerleggen. Als belangrijkste reden hiervoor geeft hij aan dat er meningsverschillen zijn op verschillende belangrijke onderwerpen. Mustafa heeft de afgelopen 2,5 jaar zijn functie als jeugdvoorzitter met veel energie en plezier uitgevoerd, samen met de teamleden hebben zij vele belangrijke resultaten behaald. Hierbij willen wij hem bedanken voor zijn inzet en alle positieve ontwikkelingen waar hij een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd.

Het positieve nieuws is dat Mustafa binnen onze vereniging actief blijft als technisch coördinator voor onze jeugdafdeling, daarnaast gaat hij ook verder als trainer van onze O13-1 team. Binnenkort zal er een nieuwe jeugdvoorzitter/coördinator worden benoemd.

Bestuur SV Nieuw Utrecht

SV Nieuw Utrecht rookvrij!

3 januari 2018

Vanaf 01-01-2018 zijn wij rookvrij

SV Nieuw Utrecht is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 01-01-2018 de stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt SV Nieuw Utrecht iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  Kijk voor meer informatie over de beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ op www.rookvrijegeneratie.nl of bekijk de video.

 Vanaf 01-01-2018 zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht en buiten het terrein te roken. De plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met SV Nieuw Utrecht te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.

Voor vragen kunt u terecht bij het bestuur. Lees meer over rookvrije sportterreinen op www.hartstichting.nl/rookvrij o f bekijk de video’s op youtube: 

Alle nieuws