Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

Nieuws

Welkom Bendi Food Center!

7 februari 2020

Het blijft sponsors regenen bij SV Nieuw Utrecht.

Ook Bendi Food Center heeft zich met een sponsor overeenkomstgebonden aan ons mooie club.

Bendi Food Center, bedankt!

Sponsoring Bendi Food Center

Verlening van sponsoring met Robey!

6 februari 2020

Fantastisch nieuws uit de Kantine van SV Nieuw Utrecht! Onze voorzitter heeft na overleg met het bestuur en aandeelhouders besloten om de samenwerking met Robey voort te zetten. De samenwerking liep al heel goed en we wilden de goede samenwerking dan ook graag voortzetten.

We bedanken Robey ook voor het vertrouwen in de club en gaan verder in goede weg die we samen zijn ingeslagen.

Nieuwe overeenkomst met Robey.

Teamindelingen winterstop 2019-2020

21 december 2019

Beste leden, ouders, vrijwilligers en sportvrienden.

Het gedeelte van teamindelingen voor de jeugd is misschien wel het zwaarste onderdeel voor elke vereniging. Het indelen van de kinderen kost heel veel tijd en energie en er zijn elke keer weer meerdere vrijwilligers mee bezig, en helaas is dit ook weer een onderdeel waarbij het onmogelijk is om iedereen tevreden te stellen.

Helaas hebben we aan het begin van het seizoen heel vaak te maken met ouders die niet afmelden en ook niet komen opdagen of juist veel te laat afmelden. Dit zorgt er steeds weer voor dat de indelingen niet geheel naar wens en volgens ons doel uitgevoerd kunnen worden. Zo zijn we seizoen 2019 – 2020 gestart met teamindelingen waarbij in veel teams spelers zijn ingedeeld die eigenlijk te jong zijn voor de categorie waarin ze dan moeten voetballen. In sommige gevallen is dit bewust omdat sommige kinderen juist meer uitdaging nodig hebben maar meestal is het streven om kinderen in te delen op leeftijd

Gelukkig hebben we in de afgelopen maanden meerdere nieuwe aanmeldingen ontvangen waardoor het nu mogelijk is geworden om spelers door te schuiven naar de “eigen” categorie. Dit geeft elk kind meer kans op betere ontwikkeling en nog veel meer plezier in het voetbal. We hebben gedurende de eerste seizoenshelft ook gezien dat meerdere spelers het te uitdagend vonden om in een hogere leeftijdscategorie te voetballen.

Daarom heeft de jeugdcommissie onder leiding van de technisch coördinator besloten om in de categorieën O9 t/m O12 een aantal wijzigingen door te voeren, hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met leeftijd en niveau van het kind.

Uiteindelijk is het doel niet dat we elke wedstrijd weer winnen, ons doel is dat elk kind op eigen niveau kan sporten en daar zoveel mogelijk plezier in heeft. Wij zijn er van overtuigd dat deze nieuwe indeling het beste is voor de kinderen in deze categorieën en ons ook de juiste middelen geeft om weer te bouwen aan een succesvolle seizoenshelft.

Natuurlijk kan het zo zijn dat de wijzigingen in de teams ook weer vragen oproepen en ouders meer informatie nodig hebben. De club is de komende dagen gesloten maar op woensdag 8 januari is er een gezamenlijke training voor alle teams en een ouderavond voor de ouders. Tijdens deze avond worden zaken nogmaals uitgelegd en is er ruimte om vragen te stellen.

Klik hier voor de indeling voorjaar 2020

Klik hier voor het trainingsschema

PS4 FIFA 20 toernooi 1vs1

17 oktober 2019

Op zaterdag 16 november 2019, de vierde editie van het SVNU PS4 FIFA toernooi!

Inschrijfprocedure:
1) Stuur een mail naar: activiteitencommissie@svnieuwutrecht.nl of neem contact op met 06 14 79 47 14 / 06 40 47 53 23
2) Bevestig je deelname
— Overmaken: NL64 RABO 0350 0999 36 t.n.v. SV Nieuw Utrecht te Utrecht en vermeld de volgende in de betaalomschrijving ‘FIFA 20 PS4 toernooi [NAAM + ACHTERNAAM]
— Contant: lever het geld contant in bij de vereniging (op afspraak).

Let op: je deelname wordt pas bevestigd na betalen van de deelnamekosten en er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus: VOL IS VOL.


Aanvullende informatie / deelnameregels:

– De wedstrijden worden 1 tegen 1 gespeeld;
– Alle wedstrijden worden op de playstations gespeeld die door SVNU worden verzorgd;
– Het toernooi zal beginnen met een poulfase en gaat vervolgens door met knock-out fasen;
– De wedstrijden worden gespeeld volgens de instellingen die SVNU voorschrijft (helftduur, spelsnelheid etc.)
– Bij deelname ga je akkoord met de voorwaarde dat de eventuele schade van een ongelukje bij jou verhaalt zal worden;
– Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd en lijdt tot diskwalificatie (schelden, schreeuwen, schoppen, slaan of andere vorm van irriteren van medespelers);
– Irriteren van medespelers / tegenstander wordt niet getolereerd en lijdt tot diskwalificatie (schelden, schreeuwen, van irriteren);
– Ten alle tijden worden de instructies van de organisatie gevolgd;
– Beperkt aantal plekken beschikbaar: 64;
– De prijzenpot wordt definitief bij minimaal 48 deelnemers;
– De toernooi gaat door bij minimaal 32 deelnemers;
– Je inschrijving is pas definitief na het betalen van de inschrijfkosten;
– Overige spelregels.

 

Prijzen tenues jeugdafdeling en nieuws over hoofdsponsor

16 oktober 2019

Beste leden, eind vorig seizoen zijn onze nieuwe tenues bekendgemaakt. De prijzen die tot nu toe zijn aangegeven waren nog geen definitieve prijzen omdat er toen nog geen duidelijkheid over de mogelijke sponsoren was. Inmiddels hebben we 2 belangrijke sponsoren en kunnen we de definitieve prijzen melden:

Shirt: € 27,50
Broek: € 12,50
Sokken: € 10,00

Setprijs: € 50
Let op, bovengenoemde prijzen zijn alleen voor de jeugdteams van toepassing.

Verder nog een belangrijke mededeling over onze hoofdsponsor HFC kanaleneiland: de nieuwe eigenaar heeft een korte tijd geleden de zaak in Kanaleneiland overgenomen en was al bezig om de naam en inrichting te veranderen. Inmiddels is dit al in een vergevorderde stadium en zal zijn zaak verder gaan onder de naam Fried Chicken Restaurant Kanaleneiland. Onze shirts zullen ook deze naam als bedrukking gebruiken. Belangrijkste reden voor deze naamswijziging is dat de nieuwe eigenaar niet gekoppeld wil blijven aan HFC en zelfstandig verder zal functioneren.

Alle nieuws