Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

Nieuws

Nieuwe tenues SV Nieuw Utrecht

7 juni 2019

Beste leden,

Vanaf seizoen 2019/2020 vieren wij ons 25 jarige bestaan en zal onze club een nieuwe tenue in gebruik nemen. Dat heeft diverse redenen:

  • In de afgelopen jaren is onze standaard tenue set regelmatig gewijzigd, onze club had in al die jaren wel vaste kleuren en een eigen identiteit maar geen vaste tenue, dit zorgde voor veel verwarring en een hoop irritatie door regelmatig veranderende tenues
  • De leveranciers wijzigen hun standaard aanbod regelmatig waardoor tenues die we in gebruik nemen niet voor lange periode leverbaar zijn

Om een oplossing te bieden voor bovengenoemde uitdagingen hebben wij een eigen tenue set laten ontwikkelen, hiermee is het doel om voor lange periode dezelfde set te kunnen gebruiken. 

De prijzen zijn als volgt:

  • Shirt: € 31,95 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)
  • Broek: € 11,15 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)
  • Sokken: € 10,35 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)

Belangrijk om te weten: we hebben ervoor gekozen om de broek hetzelfde te houden als de broek die we in de afgelopen 2 seizoenen hebben gebruikt, ook de sokken hebben een kleine afwijking t.o.v. de sokken die we in de afgelopen 2 seizoenen hebben gebruikt. Hierdoor kunnen leden die nog een broek en sok hebben liggen deze blijven gebruiken en is alleen het aanschaffen van de nieuwe shirt verplicht. Voor nieuwe leden / leden die een volledige set nodig hebben geldt wel dat de de hieronder aangegeven set aanschaffen.

Voor jeugdleden is bedrukking van rugnummers, initialen of andere zaken niet toegestaan.

Voor de verkoop van onze shirts hebben wij een samenwerking met Lookprof.nl – meer info over hoe en wanneer te bestellen volgt zsm.

Voorlopige teamindelingen jeugd – seizoen 2019/2020

9 mei 2019

De voorlopige teamindelingen voor onze jeugdafdeling zijn gepubliceerd, meerdere leden uit onze technische commissie hebben onder leiding van onze technisch coördinator aan deze indeling gewerkt. De indeling is voorlopig en gebaseerd op leeftijd en de op dit moment in te delen spelers. De ervaring leert dat er tot in de eerste weken van het seizoen nog nieuwe aan- of afmeldingen komen en daarmee ook in de indeling geschoven moet worden. De definitieve indeling wordt daarom pas aan het begin van het seizoen bekendgemaakt. 

Klik hier voor het openen van de voorlopige indeling seizoen 2019/2020.

Voor vragen over de indeling kunt u terecht bij de technisch coördinator van onze jeugdafdeling: Tarik Divarci.

Met korting naar FC Utrecht – Fortuna Sittard

14 april 2019

Op woensdagavond 24 april, speelt FC Utrecht thuis tegen Fortuna Sittard! Bij deze spannende Eredivisiewedstrijd kunnen de leden van Nieuw Utrecht tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn.

Het bestellen van de kaarten gaat eenvoudig en snel via www.fcutrecht.nl/nieuwutrecht

Wedstrijdprogramma zaterdag 19-01-2019

18 januari 2019

Het wedstrijdprogramma voor 19 januari:

Wedstrijdprogramma 08-12-2018

7 december 2018

Het wedstrijdprogramma voor 8 december:

Alle nieuws