Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

Nieuws

Prachtige beelden Jeugdtoernooi 2019

12 juli 2019

Op 22 en 23 juni was ons jaarlijks jeugdtoernooi, een groot succes waarvan de beelden nu op ons youtube kanaal te zien zijn. Check: Beelden Jeugdtoernooi 2019

Seizoen 2019-2020 jeugdafdeling

30 juni 2019

Beste leden, vrijwilligers, sportvrienden,

Het seizoen 2018-2019 hebben we met een prachtig jeugdtoernooi afgesloten. Een seizoen waarin door heel veel mensen weer keihard is gewerkt, het is een prachtig gevoel om te zien dat er elke dag weer heel veel vrijwilligers bezig zijn om het voetbal voor onze kinderen mogelijk te maken. Het afgelopen seizoen hebben we opnieuw veel zaken meegemaakt:

  1. De O14-1 met twee jonge trainers en een prachtige kampioenschap in de tweede klasse
  2. De O11-1 die zowel in de tweede als in de eerste klasse kampioen is geworden
  3. Jeugdteams die het hele seizoen flinke stappen hebben gezet
  4. De attractiedagen met opnieuw duizenden bezoekers
  5. Een jeugdtoernooi met ruim 1200 voetballers en duizenden bezoekers

Het geeft een goed gevoel om het seizoen op deze manier af te sluiten en een periode van rust te nemen, dat hebben we allemaal dik verdiend. Hierbij willen we nogmaals alle vrijwilligers en trainers uit onze jeugdafdeling bedanken voor hun bijdrage, zonder deze personen was het onmogelijk om het voetbal voor de kinderen mogelijk te maken. In het bijzonder wil ik Oktay, Enes, Anis, Imdat, Recep, Murat en Mehmet bedanken en heel veel succes wensen. Deze personen hebben aangegeven komend seizoen niet meer als trainer actief te zijn, een aantal gaan door met andere taken binnen de club en een aantal pakken een periode van rust en worden vervangen door nieuwe trainers als Erhan, Dennis, Cihan, Frank etc.

Het nieuwe seizoen start op maandag 2 september en de eerste (beker)wedstrijden worden op 7 september gespeeld. De definitieve teamindelingen worden uiterlijk 1 september bekendgemaakt. Voor het bestellen van de nieuwe tenues kunt u contact opnemen met Ender Sahin op tel.nr 06 28 09 35 49, de levering van de nieuwe tenues zal aan het begin van het seizoen plaatsvinden.

Een fijne vakantie en tot komend seizoen!

Het bestuur van SV Nieuw Utrecht

Bezoek van wethouder Maarten van Ooijen

30 juni 2019

Zaterdag 22 juni 2019 was de eerste dag van ons jaarlijkse jeugdtoernooi, het was opnieuw één groot feest met verspreid over 2 dagen ruim 1200 voetballers die ons sportpark hebben bezocht. Ook de wethouder van sport, de heer Maarten van Ooijen, was die dag aanwezig en heeft onze vereniging bezocht. Met veel inzet van onze vrijwilligers proberen we van SV Nieuw Utrecht een nog mooiere vereniging te maken. Tijdens een uitgebreid gesprek met de wethouder, beleidsmedewerkers van de Gemeente Utrecht, onze voorzitter, algemeen secretaris, jeugdcoördinator en technisch coördinator zijn de ontwikkelingen, plannen en wederzijdse verwachtingen besproken. Het gesprek is door beide partijen als positief ervaren.

De wethouder heeft op deze dag de aftrap van één van de wedstrijden uitgevoerd. 

 

Nieuwe sponsor De Utrechtse Bazaar

20 juni 2019

Met trots mogen wij bekendmaken dat De Utrechtse Bazaar een van de nieuwe sponsoren van onze Zondag 1 selectie is geworden. Het prachtige logo van De Utrechtse Bazaar komt op de jassen en presentatiekleding van onze selectie.

Nieuwe tenues SV Nieuw Utrecht

7 juni 2019

Beste leden,

Vanaf seizoen 2019/2020 vieren wij ons 25 jarige bestaan en zal onze club een nieuwe tenue in gebruik nemen. Dat heeft diverse redenen:

  • In de afgelopen jaren is onze standaard tenue set regelmatig gewijzigd, onze club had in al die jaren wel vaste kleuren en een eigen identiteit maar geen vaste tenue, dit zorgde voor veel verwarring en een hoop irritatie door regelmatig veranderende tenues
  • De leveranciers wijzigen hun standaard aanbod regelmatig waardoor tenues die we in gebruik nemen niet voor lange periode leverbaar zijn

Om een oplossing te bieden voor bovengenoemde uitdagingen hebben wij een eigen tenue set laten ontwikkelen, hiermee is het doel om voor lange periode dezelfde set te kunnen gebruiken. 

De prijzen zijn als volgt:

  • Shirt: € 31,95 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)
  • Broek: € 11,15 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)
  • Sokken: € 10,35 (dit is het te betalen bedrag na 20% korting voor SVNU leden)

Belangrijk om te weten: we hebben ervoor gekozen om de broek hetzelfde te houden als de broek die we in de afgelopen 2 seizoenen hebben gebruikt, ook de sokken hebben een kleine afwijking t.o.v. de sokken die we in de afgelopen 2 seizoenen hebben gebruikt. Hierdoor kunnen leden die nog een broek en sok hebben liggen deze blijven gebruiken en is alleen het aanschaffen van de nieuwe shirt verplicht. Voor nieuwe leden / leden die een volledige set nodig hebben geldt wel dat de de hieronder aangegeven set aanschaffen.

Voor jeugdleden is bedrukking van rugnummers, initialen of andere zaken niet toegestaan.

Voor de verkoop van onze shirts hebben wij een samenwerking met Lookprof.nl – meer info over hoe en wanneer te bestellen volgt zsm.

Alle nieuws