Prijzen tenues jeugdafdeling en nieuws over hoofdsponsor

16 oktober 2019

Beste leden, eind vorig seizoen zijn onze nieuwe tenues bekendgemaakt. De prijzen die tot nu toe zijn aangegeven waren nog geen definitieve prijzen omdat er toen nog geen duidelijkheid over de mogelijke sponsoren was. Inmiddels hebben we 2 belangrijke sponsoren en kunnen we de definitieve prijzen melden:

Shirt: € 27,50
Broek: € 12,50
Sokken: € 10,00

Setprijs: € 50
Let op, bovengenoemde prijzen zijn alleen voor de jeugdteams van toepassing.

Verder nog een belangrijke mededeling over onze hoofdsponsor HFC kanaleneiland: de nieuwe eigenaar heeft een korte tijd geleden de zaak in Kanaleneiland overgenomen en was al bezig om de naam en inrichting te veranderen. Inmiddels is dit al in een vergevorderde stadium en zal zijn zaak verder gaan onder de naam Fried Chicken Restaurant Kanaleneiland. Onze shirts zullen ook deze naam als bedrukking gebruiken. Belangrijkste reden voor deze naamswijziging is dat de nieuwe eigenaar niet gekoppeld wil blijven aan HFC en zelfstandig verder zal functioneren.