Seizoen 2019-2020 jeugdafdeling

30 juni 2019

Beste leden, vrijwilligers, sportvrienden,

Het seizoen 2018-2019 hebben we met een prachtig jeugdtoernooi afgesloten. Een seizoen waarin door heel veel mensen weer keihard is gewerkt, het is een prachtig gevoel om te zien dat er elke dag weer heel veel vrijwilligers bezig zijn om het voetbal voor onze kinderen mogelijk te maken. Het afgelopen seizoen hebben we opnieuw veel zaken meegemaakt:

1. De O14-1 met twee jonge trainers en een prachtige kampioenschap in de tweede klasse
  2. De O11-1 die zowel in de tweede als in de eerste klasse kampioen is geworden
  3. Jeugdteams die het hele seizoen flinke stappen hebben gezet
  4. De attractiedagen met opnieuw duizenden bezoekers
  5. Een jeugdtoernooi met ruim 1200 voetballers en duizenden bezoekers

Het geeft een goed gevoel om het seizoen op deze manier af te sluiten en een periode van rust te nemen, dat hebben we allemaal dik verdiend. Hierbij willen we nogmaals alle vrijwilligers en trainers uit onze jeugdafdeling bedanken voor hun bijdrage, zonder deze personen was het onmogelijk om het voetbal voor de kinderen mogelijk te maken. In het bijzonder wil ik Oktay, Enes, Anis, Imdat, Recep, Murat en Mehmet bedanken en heel veel succes wensen. Deze personen hebben aangegeven komend seizoen niet meer als trainer actief te zijn, een aantal gaan door met andere taken binnen de club en een aantal pakken een periode van rust en worden vervangen door nieuwe trainers als Erhan, Dennis, Cihan, Frank etc.

Het nieuwe seizoen start op maandag 2 september en de eerste (beker)wedstrijden worden op 7 september gespeeld. De definitieve teamindelingen worden uiterlijk 1 september bekendgemaakt. Voor het bestellen van de nieuwe tenues kunt u contact opnemen met Ender Sahin op tel.nr 06 28 09 35 49, de levering van de nieuwe tenues zal aan het begin van het seizoen plaatsvinden.

Een fijne vakantie en tot komend seizoen!

Het bestuur van SV Nieuw Utrecht