Sponsoring

Sponsoring is voor een sportvereniging erg belangrijk. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de voetbalvereniging onder andere de mogelijkheid om onze vrijwillige trainers op te leiden om zo de opleidingskwaliteit te verbeteren voor onze spelers. Tevens is het mogelijk goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van ons sportpark, de vereniging en haar leden ten goede. Sponsoring is voor een sportvereniging erg belangrijk maar geeft de sponsor ook de mogelijkheid om naamsbekendheid op te bouwen en groot publiek te bereiken. Sportverenigingen hebben een maatschappelijk doel en uw steun aan dit doel geeft een positief effect voor het imago van uw bedrijf!

SV Nieuw Utrecht heeft voetbalteams in verschillende leeftijdscategorieën van zowel prestatief als recreatief niveau. Naast voetbal worden het hele jaar door verschillende activiteiten georganiseerd. Voor sponsoring zijn er verschillende mogelijkheden, van een reclame bord langs het veld tot vlaggen, van reclame op tv schermen in de kantine tot shirt sponsoring of sponsoring van activiteiten. De prijs is afhankelijk van de type sponsoring en bij SV Nieuw Utrecht bieden we maatwerk sponsoring, hiermee zorgen we voor een juiste pakket van sponsor diensten dat binnen het budget van de sponsor besteed kan worden. De vereniging wordt geholpen door de financiële bijdrage en steun van de sponsor, en de sponsor krijgt de kans om de juiste reclame te maken.

Voor vragen over sponsoring en een offerte op maat kunt u contact opnemen met sponsoring@svnieuwutrecht.nl