Standaard Kleding SVNU

6 september 2017

In de afgelopen weken heeft het bestuur de standaard kledinglijn van de club bekendgemaakt. Helaas is gebleken dat de leverancier niet in staat is om deze producten binnen een acceptabele termijn te leveren. Daarom is er besloten om de kledinglijn iets aan te passen en de niet leverbare producten te vervangen door producten die wel op tijd geleverd kunnen worden.

Wedstrijdkleding van SV Nieuw Utrecht is van het merk Robey Sportswear en te bestellen bij Henk Temming in Utrecht –┬áSt Jacobsstraat 321, 3511 BP Utrecht.

(Shirt – rood/wit gestreept en type Sartorial LS, Broek – wit en type competitor of backpass, Sokken – rood/wit gestreept type sartorial)

(Trainingspak en tas zijn niet verplicht, indien een team voor alle spelers dezelfde trainingspak of tas wil hanteren of indien er bijv. een team sponsor is die dit wil vergoeden dan worden onderstaande standaarden gehanteerd, andere type kleding is niet toegestaan)

Indien een sponsor eventuele extra kleding van een team wil vergoeden, wordt dit vanuit de sponsorcommissie geregeld. Voor meer info contact opnemen met de sponsorcommissie via sponsoring@svnieuwutrecht.nl