SV Nieuw Utrecht, goed op weg naar een financieel gezonde vereniging!

28 oktober 2018

Beste sportvrienden,

Wij hebben fantastisch nieuws te melden, na een lange periode waarin heel veel mensen ontzettend hard hebben gewerkt is het ons gelukt om het openstaande bedrag aan de Gemeente Utrecht af te lossen. U kunt zich vast nog herinneren dat er 2 jaar geleden veel te doen was over een bedrag uit de bouw van ons sportcomplex. Het ging om een bedrag waarvan de Gemeente beweerde dat deze terugbetaald moest worden en waar ons bestuur het niet mee eens was. Op een gegeven moment hebben we deze discussie achter ons gelaten en een betalingsregeling getroffen. Veel mensen hadden ons op dat moment al afgeschreven, in vele berichten werd al gesproken over een faillissement en het einde voor onze prachtige vereniging.

In de periode daarna hebben heel veel mensen elke maand weer heel hard gewerkt om deze betaling mogelijk te maken. Leden, vrijwilligers, sponsoren en het bestuur zijn blijven geloven in een positief einde. En daar is dan het moment waar we zo lang op hebben gewacht, waar velen van ons ontzettend hard voor hebben gewerkt: 15 oktober 2018…vergeet deze datum niet want op die dag is de betaling van de laatste termijn uitgevoerd! Dat betekent dus dat wij het volledige openstaande bedrag aan de gemeente hebben afbetaald!

Een ontwikkeling waar we zo ontzettend trots op mogen zijn, met alle veranderingen en investeringen waar we 4 jaar geleden mee zijn gestart zijn we nu hard op weg om een gezonde en nog mooiere vereniging te worden. De kwaliteit in onze jeugdafdeling neemt met de dag toe, het aantal leden groeit, we hebben een prachtig complex in een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht.

Natuurlijk hebben we nog genoeg uitdagingen, net als elk andere vereniging hebben ook wij nog maandelijkse lasten waar we aan moeten voldoen. Maar we hebben nu weer iets meer ruimte en kunnen weer door met waar we ons echt op willen focussen: het voetbal!

Alle leden die in ons zijn blijven geloven, bedankt voor het vertrouwen!

Alle vrijwilligers die zich elke dag weer keihard inzetten voor onze vereniging, jullie zijn onbetaalbaar, bedankt voor jullie inzet!

Alle sponsoren bedankt voor jullie bijdrage, zonder jullie bijdrage zou dit resultaat onmogelijk zijn geweest!

En alle sportvrienden, bedankt voor jullie steun!

Samen op weg naar een financieel gezonde vereniging!

Klik hier voor het volledige persbericht.