SVNU Bedrijventoernooi

21 december 2016
SV Nieuw Utrecht organiseert dit jaar een groot bedrijventoernooi, tijdens dit evenement zullen voetbalteams van verschillende bedrijven strijden om de hoofdprijs: een super groot prestigieus beker. Hierbij willen wij ook uw bedrijf/organisatie uitnodigen om deel te nemen. Het is niet noodzakelijk (maar wel gewenst) om het team volledig uit eigen werknemers te vormen, spelers van buiten uw bedrijf zijn ook welkom, als u maar onder uw eigen bedrijfsnaam een leuk team vormt.
Het belooft een unieke dag te worden in een sfeervolle voetbalambiance.  Voetbal, gezelligheid, respect en sportiviteit hebben op deze dag de aandacht. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.
Belangrijke informatie over ons toernooi treft u hieronder of op onze flyer(zie bijlage).
– Het toernooi is op 17 april, tweede paasdag
– Het toernooi start om 09:30 en eindigt om 15:00 (tijd is onder voorbehoud)
– Speelduur per wedstrijd is 25 minuten
– Elk team heeft maimaal 10 spelers
– De wedstrijden worden op een half veld 8 tegen 8 gespeeld
– Totaal 16 deelnemende teams
– 4 poules van 4 teams
– 1e/2e van de poules gaan door tot (kruis)finales
– 1e/2e krijgen een prestigieuze beker van bijna 1 meter, leuk om deze beker een mooie plek binnen uw bedrijf te geven
– Alle spelers krijgen een medaille
– Kosten voor deelname per bedrijf bedraagt €100,-
– Deelname betekent ook belangrijke reclame voor uw organisatie omdat in alle communicatie de bedrijfsnamen gebruikt worden
– Deelnemende teams spelen dus onder hun eigen bedrijfsnaam, naam van het team  = bedrijfsnaam
– Deelnemende teams zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van kleding/shirts (hesjes worden door ons beschikbaar gesteld)

Inschrijven kan via;
E-mail: toernooien@svnieuwutrecht.nl

Bij inschrijving graag vermelden; contactpersoon, teamnaam en telefoonnummer.