Tarik Divarci, nieuwe hoofdtrainer SV Nieuw Utrecht

2 juli 2018

In de afgelopen weken hebben wij in goed overleg afscheid genomen van onze hoofdtrainer Rob Hilbers. Wij zijn erg blij om te kunnen melden dat Tarik Divarci de nieuwe hoofdtrainer is geworden.

Tarik Divarci is een oude bekende van onze vereniging, in de meest succesvolle jaren van onze Senioren 1 selectie stond hij in de basis als voetballer. Nu is het zijn beurt om het roer over te nemen en onze selectie te leiden naar nieuwe successen.

Tarik is 35 jaar en woonachtig in Hilversum. Op jonge leeftijd is hij met voetbal begonnen bij sc ’t Gooi, uiteindelijk heeft hij bij diverse clubs zoals Elinkwijk, SV Nieuw Utrecht, SV Huizen, Stormvogels Telstar, NEC Nijmegen en Caykur Rizespor gevoetbald. In zijn jaren bij NEC Nijmegen heeft hij op het hoogste niveau (eredivisie) in Nederland gevoetbald en zijn debuut gemaakt in de Europa League. Met Caykur Rizespor heeft hij op het hoogste niveau in Turkije (Super Lig) gevoetbald. Daarnaast heeft hij meerdere wedstrijden voor het Nationale O23 elftal van Turkije gespeeld. Na zijn periode als voetballer heeft hij veel tijd en energie geïnvesteerd in het behalen van zijn trainers diploma’s en is hij in de afgelopen tijd assistent-trainer van de selectie bij DHSC geweest. Hij is nu actief als jeugdtrainer bij FC Utrecht en start aan een nieuw avontuur als hoofdtrainer bij SV Nieuw Utrecht.

Wij zijn erg blij met zijn komst en wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie.

Het bestuur van SV Nieuw Utrecht