Uitschrijven

Informatie over overschrijvingen

Zie de regels voor overschrijving : knvb_wanneer_overschrijving (overschrijvingen worden per heden niet meer via de overschrijvingsformulier van de KNVB gedaan. Als je van de huidige verlaat en je wilt naar een andere vereniging gaan dan hoeft je alleen bij de nieuwe vereniging een inschrijfformulier in te vullen en verder worden het tussen de verenigingen en KNVB geregeld. (denk hierbij wel aan dat je financiële plichtingen voldaan heeft zoals contributie, boetes voor geel, rood en andere soort boetes)
Tot 12 jaar: Verklaring speelgerechtigdheid pupillen in te vullen door de oude vereniging
Blanco verklaring speelgerechtigdheid tot 12 jaar: Pupillenverklaring
Vanaf 12 jaar: De oude spelerspas plus een ingevuld overschrijvingsformulier.
Blanco overschrijvingsformulier vanaf 12 jaar: overschrijvingsformulier

Voordat u zich kunt uitschrijven dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

• Spelers met een openstaande (kaart) boete dienen deze eerst te betalen.
  • De contributie van het afgelopen seizoen moet volledig betaald zijn.
  • De spullen welke eigendom zijn van de vereniging (tassen, trainingspakken, sleutels e.d.) moeten ingeleverd worden.

De data ’s waarop je langs kunt voor het regelen van je overschrijving::

Zondag 3 juni                    12:00 – 16:00 uur

Zaterdag 9 juni                 12:00 – 16:00 uur

Zondag 10 juni                 12:00 – 16:00 uur

Dinsdag 12 juni                19:00 – 21:30 uur

Er zijn buiten de bovenstaande datums geen mogelijkheid meer tot overschrijven/inleveren kleding/betalen van de financiële verplichting.

uitschrijven