Voetbalseizoen 2018-2019 (Jeugd)

16 juni 2018

Beste ouder(s),

Het voetbalseizoen 2017-2018 zit er inmiddels weer op. En het was een mooi jaar.

Wij willen alle trainers en begeleiders van de jeugdteams bedanken voor de inzet in het afgelopen seizoen. Dankzij hun geweldige inzet en support kunnen de kinderen van het voetbal genieten.

Middels deze brief willen wij iedereen op de hoogte stellen van belangrijke informatie voor het seizoen 2018-2019.

Start trainingen en wedstrijden:

De eerste trainingen van de jeugdteams starten in de week van maandag 27 augustus. De trainingsdagen en tijdstippen zijn op dit moment nog niet bekend. Hier volgt nog een nader bericht van.

De eerste wedstrijden van de jeugdteams starten met de bekerwedstrijden, in de eerste week van de maand september.

Het laatste nieuws en informatie over de club kunt u altijd op de website www.svnieuwutrecht.nl terugvinden

Teamindeling

De afgelopen weken zijn gesprekken met trainers, teamleiders en coördinatoren gevoerd om de teams voor het komend seizoen zo zorgvuldig mogelijk in te delen. De voorlopige teamindelingen zijn op de website www.svnieuwutrecht.nl gepubliceerd.

Hieronder vindt u een overzicht van de teams en trainers voor het nieuwe seizoen 2018-2019:

JO8-1 vacant

JO11-2 Mehmet Eroglu / Bayram Cetintas

JO9-1 Murat Karadavut

JO13-1 Ziya Ilbay / Hakan Goktas

JO10-1 Ishak Atak / Recep Yaldiz

JO14-1 Oktay Atak

JO11-1 Fatih Parlak / Imdat Yildizhan

JO19-1 vacant

Hulp van ouders

Om het nieuwe seizoen organisatorisch goed te laten verlopen wordt er van de ouder(s)/verzorger(s) in het nieuwe voetbalseizoen verwacht dat zij een steentje zullen bijdragen aan een fantastisch voetbaljaar voor uw kind(eren). Zonder uw hulp, steun en enthousiasme is het voetballen een stuk minder leuk voor uw kind(eren) en is het voor ons als vereniging niet mogelijk een goede organisatie neer te zetten en draaiende te houden. Bij de begeleiding van de kinderen, het organiseren van activiteiten zijn wij afhankelijk van uw inzet! Zonder uw hulp kunnen wij uw kind geen optimale begeleiding geven.

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie en we hopen elkaar aan het begin van het komend voetbalseizoen weer te ontmoeten.

Met vriendelijke voetbalgroet,