Wedstrijdkleding SVNU

20 augustus 2017

In de afgelopen periode is er veel binnen onze vereniging veranderd, we hebben veel belangrijke verbeteringen doorgevoerd. Een van de veranderingen betreft ook het regelen van de wedstrijdkleding. Vanuit het bestuur is besloten dat de club niet meer verantwoordelijk is voor het regelen van de wedstrijdkleding van de individuele teams. Elke speler koopt zelf zijn/haar wedstrijdkleding volgens de standaard richtlijnen van de club, hier staat tegenover dat de contributie van all jeugdleden met € 20 zal worden verlaagd.

De standaard wedstrijdkleding van SV Nieuw Utrecht is zoals hieronder wordt aangegeven, deze kleding zal elke speler bij Henk Temming te Utrecht moeten bestellen. Indien de wedstrijdkleding door een sponsor wordt vergoed dan graag eerst contact opnemen met de trainer/leider van je team, de trainer/leider kan de verdere afhandeling met de sponsorcommissie bespreken.

Wedstrijdkleding van SV Nieuw Utrecht is van het merk Robey Sportswear en te bestellen bij Henk Temming in Utrecht – St Jacobsstraat 321, 3511 BP Utrecht. SVNU leden krijgen bij bestelling 10% korting op de standaard prijs.

(Shirt – rood/wit gestreept en type Sartorial  LS, Broek – wit en type competitor of backpass, Sokken – rood/wit gestreept type Sartorial)

Let Op! De eerste officiele wedstrijden zijn al op 2 september, het is van groot belang dat alle leden zsm de juiste wedstrijdkleding bestellen.