Wijziging in het bestuur

13 januari 2018

Beste leden,

Afgelopen week heeft Mustafa Alay ons laten weten dat hij zijn functie als jeugdvoorzitter wil neerleggen. Als belangrijkste reden hiervoor geeft hij aan dat er meningsverschillen zijn op verschillende belangrijke onderwerpen. Mustafa heeft de afgelopen 2,5 jaar zijn functie als jeugdvoorzitter met veel energie en plezier uitgevoerd, samen met de teamleden hebben zij vele belangrijke resultaten behaald. Hierbij willen wij hem bedanken voor zijn inzet en alle positieve ontwikkelingen waar hij een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd.

Het positieve nieuws is dat Mustafa binnen onze vereniging actief blijft als technisch coördinator voor onze jeugdafdeling, daarnaast gaat hij ook verder als trainer van onze O13-1 team. Binnenkort zal er een nieuwe jeugdvoorzitter/coördinator worden benoemd.

Bestuur SV Nieuw Utrecht