Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

Nieuwe Jeugdcoordinator en Coordinator Sponsor commissie

16 februari 2018

Zoals in eerdere communicatie is aangegeven, is Mustafa Alay gestopt als Jeugdvoorzitter en gaat hij verder in zijn rol als Technisch Coordinator voor onze jeugdafdeling.

Hierdoor is de behoefte ontstaan om een aantal wijzigingen in de structuur en rollen te doorvoeren. De rol van jeugdvoorzitter komt te vervallen en gaan we verder met een rol als jeugdcoordinator. De technisch coordinator is verantwoordelijk voor alle voetbalinhoudelijke zaken en de jeugdcoordinator vormt de schakel tussen het algemeen bestuur en de jeugdafdeling.

Ishak Atak is naar voren geschoven als Jeugdcoordinator, hij zal deze functie in ieder geval tot eind van dit seizoen uitvoeren.

Murat Karadavut is de nieuwe coordinator van onze sponsorcommissie. Hij zal in deze rol nauw samenwerken met zijn voorganger(Ishak Atak) maar is vanaf nu de eindverantwoordelijke op dit gebied.

De eerste focus voor de korte termijn is om deze taakverdeling tot eind van dit seizoen uit te voeren. In de komende periode zullen alle betrokkenen de plannen voor komend seizoen uitwerken en hier nader over communiceren.

Iedereen heel veel succes in zijn nieuwe rol!

Het bestuur van SV Nieuw Utrecht