Bezoek de website van Kompas en Q-IT!
Volg SV Nieuw Utrecht op Facebook en Twitter!

SVNU Bedrijventoernooi 2018

1 oktober 2017

SV Nieuw Utrecht organiseert dit jaar weer haar grote bedrijventoernooi, tijdens dit evenement zullen voetbalteams van verschillende bedrijven strijden om de hoofdprijs: een prestigieuze beker + een wisselbeker van 1 meter.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. Het is niet noodzakelijk (maar wel gewenst) om het team volledig uit eigen werknemers te vormen, spelers van buiten uw bedrijf zijn ook welkom, als u maar onder uw eigen bedrijfsnaam een leuk team vormt.

Het belooft een unieke dag te worden in een sfeervolle voetbalambiance. Voetbal, gezelligheid, respect en sportiviteit hebben op deze dag de aandacht. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Belangrijke informatie over ons toernooi treft u hieronder of op onze flyer(zie bijlage).

– Het toernooi is op maandag 2 april 2018 (2e Paasdag) en start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 (tijd is onder voorbehoud)

– Speelduur per wedstrijd is 25 minuten

– Elk team heeft maximaal 15 spelers

– De wedstrijden worden op een half veld 7×7 gespeeld (of 8×8 in overleg)

– Totaal 16 deelnemende teams

– 4 poules van 4 teams

– 1e/2e van de poules gaan door tot (kruis)finales

– 1e/2e/3e krijgen een beker, leuk om deze beker een mooie plek binnen uw bedrijf te geven.

– Daarnaast krijgt de 1e een grote wisselbeker van bijna 1m, die mag u houden tot de volgende Bedrijventoernooi (Het is de bedoeling dat de winnaar tijdens de volgende toernooi zijn titel komt verdedigen / de wisselbeker inlevert).

– Kosten voor deelname per bedrijf bedraagt €100,-

– Inschrijving wordt pas definitief na ontvangst van de betaling.

– Deelname betekent ook belangrijke reclame voor uw organisatie omdat in alle communicatie de bedrijfsnamen gebruikt worden

– Deelnemende teams spelen dus onder hun eigen bedrijfsnaam, naam van het team  = bedrijfsnaam

– Deelnemende teams zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van kleding/shirts (hesjes worden door ons beschikbaar gesteld)

Inschrijven kan via;

E-mail: toernooien@svnieuwutrecht.nl

Ps. Bij inschrijving graag vermelden; contactpersoon, teamnaam en telefoonnummer.

I.v.m de voorbereidingen is het verzoek z.s.m door te geven of u zich wilt inschrijven voor ons toernooi. Wij zien uw inschrijving graag zo snel mogelijk tegemoet, wees er snel bij want ons toernooi is de afgelopen jaren een groot succes geweest. VOL is VOL