Afgelastingen
Voor de trainingen worden afgelastingen uiterlijk 16:00 uur bekendgemaakt. Bij geen bericht gaat alles gewoon door. Voor de wedstrijden kan een afgelasting ook nog in de ochtend voor de wedstrijd worden bekendgemaakt, hou daarom het wedstrijdprogramma en de Whatsapp-groep van je team in de gaten.

Trainingen
De trainingen zijn verdeeld over verschillende dagen en tijden, het schema voor de jeugd is als volgt:

Wedstrijden
Voor een recent overzicht van de wedstrijden kunt u terecht op Voetbal.nl (download de app op uw telefoon). Hier vind u alle wedstrijden die reeds door de KNVB zijn ingepland, eventuele afgelastingen komen ook in deze app beschikbaar.

Jeugdtoernooi
SV Nieuw Utrecht organiseert jaarlijks een groot jeugdtoernooi. Elk jaar is dit toernooi opnieuw een groot succes met honderden deelnemers en duizenden bezoekers op het sportpark. Dit jaar is ons jeugdtoernooi op: